Marco Verhagen RA nieuwe directievoorzitter Joanknecht & Van Zelst

Met ingang van 1 januari 2016 treedt Willem Bourgonje RA terug als directievoorzitter van Joanknecht & Van Zelst. Hij wordt opgevolgd door Marco Verhagen RA.

Willem Bourgonje (1958) is sinds 1984 verbonden aan Joanknecht & Van Zelst waarvan de afgelopen 17 jaar als directievoorzitter. Bourgonje blijft aandeelhouder en partner bij Joanknecht & Van Zelst en blijft zich fulltime inzetten als accountant en adviseur voor de klanten.

Vanaf 1 januari 2016 treedt Frank Driessen RA toe tot het bestuur. Samen met Marco Verhagen en Stefan Suy RA vormen zij het nieuwe driehoofdige bestuur. ‘Met deze bestuurswisseling maakt Joanknecht & Van Zelst een bewust geplande en strategische keuze om ook op directie- en managementniveau doorontwikkeling te bevorderen binnen onze organisatie. Alle drie de bestuursleden komen voort uit het eigen partnerteam waar wij met recht trots op zijn,’ aldus Joanknecht & Van Zelst in het relatiemagazine ‘Bovenop zaken’.

Marco Verhagen (1967) is reeds drie jaar bestuurslid en startte zijn carrière bij Joanknecht & Van Zelst. Verhagen heeft inmiddels 20 jaar ervaring opgebouwd als accountant en mkb-adviseur. Hij heeft naast zijn voorzitterschap als aandachtsgebieden het bewaken van de organisatiestrategie en de essentiële ontwikkelingen op IT-gebied binnen de accountancy.

Toetredend bestuurslid Frank Driessen (1970) is verbonden aan Joanknecht & Van Zelst sinds 1996 als forensisch accountant en is met name werkzaam op het gebied van financieel-juridisch advies. Vanuit zijn achtergrond heeft hij als bestuurslid zijn focus gericht op finance en control, juridische zaken en compliance.

Stefan Suy (1973) is sinds 1997 verbonden aan Joanknecht & Van Zelst en is actief als accountant en geeft leiding aan de discipline Assurance. Hij is een jaar geleden toegetreden als bestuurslid en in die hoedanigheid eindverantwoordelijk voor het HRM-beleid en het marketing- en communicatiebeleid van de organisatie.

Gerelateerde artikelen