Levendige ledenvergadering vereniging Novak

De algemene ledenvergadering van de vereniging Novak vond dit jaar plaats op maandag 6 maart in Hotel Restaurant Oud London in Zeist.

Marco Moling en Hans Rijkse werden unaniem herbenoemd voor een periode van drie jaar. Marco Moling in de rol van voorzitter en Hans Rijkse als bestuurslid. Ook de benoeming van Gerdien Smit-Vlot, mede-eigenaar van Raadviseurs Zwetsloot & Vlot BV uit Gorinchem, stond op de agenda van de algemene ledenvergadering. De leden waren het unaniem eens met haar toetreding tot het bestuur van de vereniging Novak.

Het bestuur van de vereniging Novak bestaat nu uit: drs. Marco Moling AA RA RB (voorzitter), Carel Verdiesen AA (plaatsvervangend voorzitter), Richard van Leeuwen AA RB, drs. Herma van Lith-Slof RA, Hans Rijkse AA en mr. Gerdien Smit-Vlot AA RB.

Ook het beleidsplan 2017 kwam aan de orde. In dit plan doet het Novak-bestuur voorstellen om het draagvlak onder de vereniging te verbreden. De vereniging Novak wil het aantal leden vergroten en hiertoe zijn voorstellen gepresenteerd. Zo is het contributiereglement aangepast, waardoor het makkelijker is om meer accountants van een accountantskantoor aan te laten sluiten tegen een gereduceerd tarief. Ook kunnen nieuwe leden profiteren van de mogelijkheid om PE-uren te verdienen zonder dat hier kosten tegenover staan. Binnenkort wordt ook een campagne gelanceerd voor het aantrekken van nieuwe leden.

Naast de plannen voor het verbreden van het draagvlak werden de resultaten van een Samen Merk Sessie gepresenteerd. Deze sessie is gehouden met de werkgroepen Ondernemerschap en Imago & Identiteit van de vereniging Novak. De resultaten leveren een bijdrage aan het merk mkb-accountant, waarbij als persoonskenmerken van de mkb-accountant actief, authentiek en eigentijds zijn gedefinieerd. De presentatie werd door de aanwezigen als positief en inspirerend gezien. Nadere uitwerking van het merk mkb-accountant zal binnen de werkgroepen plaatsvinden.

Leden van de vereniging Novak zijn van harte welkom om deel te nemen aan de werkgroepen en op deze manier een actieve bijdrage te leveren aan de toekomst van de mkb-accountant. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar novak@novak.nl.

Gerelateerde artikelen