HLB Blömer accountants en adviseurs viert eeuwfeest

Het in Nieuwegein gevestigde accountantskantoor HLB Blömer accountants en adviseurs bestaat 100 jaar. Het kantoor werkt sinds 2015 landelijk samen met HLB Nederland. De firma heeft circa 80 medewerkers en 1.000 klanten.

De huidige directie is trots op het behalen van deze mijlpaal en viert dat deze week met haar relaties met een groots evenement in het bijzijn van de kleinkinderen van de oprichter. 

Historie

In 1917 opende  de heer  F.A. Blömer, als één van de eerste voltijdse accountants in Nederland,  zijn kantoor in Utrecht. Zijn zoon J. Blömer volgde hem na de Tweede Wereldoorlog op. Ondanks dat er sinds 1979 geen Blömer meer actief is in de organisatie, is de naam altijd gehandhaafd door het kantoor. Vanuit de Maliebaan in Utrecht is er gestart met de groei naar een volwaardig accountantskantoor, die een groot deel van het MKB in de regio Utrecht bedient.

Jubileumboek

HLB Blömer heeft een jubileumboek laten maken. Een kroniek  over de historie, het heden en de toekomst van HLB Blömer,  voor een belangrijk deel gevuld met ervaringen van klanten. 
 

Gerelateerde artikelen