Flinke omzetgroei voor Visser & Visser in 2022

De IT businessunit Growteq van Visser & Visser realiseerde een groei van maar liefst 25,7 procent.

Visser & Visser heeft vandaag haar transparantieverslag gepubliceerd. Dit verslag heeft als doel een transparant beeld te geven van de organisatie, het kwaliteitsbeleid en het kwaliteitsbeheersings-systeem. Het afgelopen jaar heeft Visser & Visser opnieuw positieve resultaten behaald. De totale omzet is gestegen met 17,4 procent naar 43,7 miljoen euro, wat een voortzetting is van de constante groei die de organisatie al jarenlang laat zien. 

Met name de IT businessunit Growteq heeft een opmerkelijke groei van 25,7 procent gerealiseerd in 2022, terwijl de discipline Audit & Assurance een groei van 13,9 procent heeft laten zien. Het transparantieverslag presenteert ook een aantal persoonlijke interviews met collega’s over onderwerpen als groei en ontwikkeling, duurzaamheid en IT-veiligheid. Deze interviews bieden een inkijkje in de cultuur en manier van werken binnen Visser & Visser. 

“De ontwikkeling van kantoor gaat onverminderd door”, aldus Jaco Slingerland namens het bestuur. “De strategische koers die we uitgezet hebben krijgt steeds meer vorm. In het jaar 2023 hopen we hieraan een stevig vervolg te geven.”

Bekijk het transparantieverslag 2022 hier. 
 

Gerelateerde artikelen