Finc Accountants ontvangt controlevergunning AFM

Finc Accountants in Waalwijk, dat in het voorjaar van 2015 werd opgericht, heeft van de AFM een controlevergunning verkregen.

Finc biedt naast het standaard dienstenaanbod Administratie, Belastingadvies en Accountancy ook een afdeling Financial Planning voor de ondernemer in privé en een Audit & Assurance team, voor het uitvoeren van controles op jaarrekeningen van bedrijven.
 
‘Het opzetten van een Audit & Assurance afdeling betekende direct bij de start van Finc dat we door de mallemolen moesten van de AFM voor het verkrijgen van een controlevergunning’, aldus directeur Wouter Dekker AA. En met succes. Toezichthouder AFM verleende op 28 september jl. de controlevergunning aan het auditteam van Finc Accountants bestaande uit drs. Wouter Dekker AA, Ivon Pruijsers en Ruben van der Velden.

Na een langdurig traject van toetsing ontving het kantoor het goedkeuringsstempel van de AFM. Dekker: ‘De AFM zag onze kennis en ervaring op controlegebied en vindt het kwaliteitsniveau van de dossiers in orde. We kunnen nu controleplichtige organisaties en andere bedrijven die cijfers willen toetsen, van dienst zijn. Deze kwaliteitswaardering is essentieel voor ons, maar vooral voor ondernemers.’

Gerelateerde artikelen