EY en 15KM partners in ondersteunen van startups

EY en 15KM gaan als partners samenwerken in de begeleiding van ondernemers (starters en doorgroeiers). EY brengt het partnerschap met 15KM onder bij haar programma EYnovation. Naast EY zijn ook De Baak, De Clercq Advocaten-Notarissen en Enviu partners van 15KM.

EY zal bij 15KM spreekuur houden voor startende en doorgroeiende ondernemers. Het spreekuur wordt verzorgd door Wil Flikweert, partner bij EY en Lars van der Hoorn, senior financieel specialist bij EY. Daarnaast zullen EY en 15KM regelmatig workshops voor ondernemers organiseren. Met EY als partner denkt 15KM nog meer energie toe te voegen aan haar formule om innovatieve, kansrijke business producten en diensten succesvol naar de markt te brengen.

EYnovation

EYnovation biedt startende ondernemers en snel groeiende bedrijven door middel van een abonnement toegang tot EY’s dienstverlening en wereldwijde netwerk. Wil Flikweert, partner bij EY: ‘EY ziet het belang in van het ondersteunen van startende ondernemers. Wij hebben een speciale propositie die past bij deze doelgroep, EYnovation. Via een vaste contactpersoon wordt de ondernemer gekoppeld aan de juiste personen met relevante kennis in ons netwerk. EYnovation bestaat uit verschillende programmaonderdelen die de ondernemers ondersteunen in hun groei naar marktleiderschap.’

15KM: focus op 40+-ondernemers

15KM begeleidt als incubator ondernemers bij het opzetten en laten groeien van succesvolle bedrijven. Door intensieve begeleiding van 15KM biedt zij de ondernemers onder andere: toegang tot (start)kapitaal, werkruimte, een programma voor het snel en gedegen opzetten van hun business, hulp bij de marktintroductie en zelfs de eerste klanten. Bas Douma van 15KM: ‘Wij bieden de ondernemers een gedegen pakket waar je als starter snel en goed een bedrijf mee kunt opbouwen. Dit doen we alleen bij speciaal geselecteerde bedrijven. We richten ons op “ervaren starters”. De lat ligt hoog, maar als wij een ondernemer aan ons binden dan is de kans van slagen groot.’

15KM organiseert ook het Ondernemersloket071 voor alle ondernemers in de regio-071, in opdracht van het Programmabureau Economie071 – een samenwerking van zes gemeenten, ondernemersverenigingen, KvK en VNO-NCW West.

Gerelateerde artikelen