Deloitte maakt genomineerden Rising Star 2017 bekend

Deloitte heeft de tien bedrijven bekendgemaakt die zijn genomineerd voor de Rising Star award. De Rising Star award is een onderdeel van de Deloitte Technology Fast 50 en richt zich op bedrijven jonger dan vijf jaar met een grote omzetpotentie, hoge mate van innovatie en schaalbaarheid. Op 12 oktober nemen ze het tegen elkaar op voor de titel Rising Star 2017 en de titel Most Disruptive Innovator.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “De deelnemende Rising Star-bedrijven laten een diversiteit aan proposities en verdienmodellen zien. De kwaliteit van de deelnemers is hoog en een aantal heeft in deze beginfase al een indrukwekkende omzet. We verwachten dan ook dat zij kunnen doorgroeien naar de Fast 50, waarvoor bedrijven worden genomineerd op basis van procentuele omzetgroei."   Dit zijn de tien genomineerden. Op 12 oktober kiest de onafhankelijke jury na het beoordelen van de pitches de Rising Star van 2017 en de Most Disruptive Innovator.

Verkiezing van de snelst groeiende technologiebedrijven

De Deloitte Technology Fast 50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. De deelnemende bedrijven zijn de topondernemers van de toekomst, ze denken snel en nemen een leidende rol in binnen hun vakgebied. Eerder deze maand zijn de vijftig genomineerde bedrijven bekendgemaakt

Over de Rising Star-categorie

Technologiebedrijven die na 31 december 2012 zijn opgericht nemen binnen de Technology Fast 50 verkiezing automatisch deel aan de Rising Star categorie. Het zijn de bedrijven van de toekomst. Op 12 oktober strijden de tien genomineerden met een elevator pitch om de titel Rising Star of de Most Disruptive Innovator. 

Deloitte organiseert het Fast50 programma samen met haar programmapartners ABN AMRO, Euronext, Kennedy Van der Laan, Oracle Netsuite en Vitruvian Partners.

Gerelateerde artikelen