Crowe Horwath Foederer wint Cloud Accountant Award 2015

Crowe Horwath Foederer is uitgeroepen tot Cloud Accountant 2015. De prijs werd woensdag uitgereikt tijdens business software event Exact Live 2015.
Crowe Horwath Foederer, adviesbureau voor onder andere accountancy, belastingadvies en human resources, is door de vakjury unaniem tot winnaar verkozen.

Het is het derde jaar op rij dat Exact de award uitreikt. De winnaar kan zich een jaar lang Cloud Accountant van Nederland noemen, wint een Sky Safari en ziet zijn bedrijf gedurende een jaar promotioneel ondersteund.

Jurylid Louis van Garderen, directeur van het bureau Joinson & Spice dat de prijs vorig jaar in de wacht sleepte, geeft aan: “Crowe Horwath Foederer weet een prachtige brug te slaan tussen het landschap van technologie aan de ene kant en de klantbeleving aan de andere kant. Zij gebruiken een totaaloplossing in de cloud (HRT) die persoonlijk en professioneel contact bevordert en die een prachtige combinatie maakt van accountancy en advies.”
Ook de persoonlijke insteek van Crowe Horwath Foederer viel de jury op. “Met een rustige, maar zekere ontwikkeling van de offline naar online wereld, neemt het bureau zijn klantenkring bij de hand. Niet dwingend, maar passend bij het tempo dat de klant wil aanhouden. Ze hebben een duidelijke visie op de menselijke factor en dat is wat dit proces naar de cloud met name ondersteunt”, aldus jurylid Tonny Dirkx, consultant bij Full Finance.
Jury unaniem

Crowe Horwath Foederer moest het in de eindronde opnemen tegen twee andere genomineerden, namelijk DRV en Van Velzen. Ook deze partijen maakten veel indruk op de jury. DRV vanwege het opzoeken van de grenzen in de tools die zij gebruiken en Van Velzen omdat zij de cloud relevant inzetten en niet als doel op zich. Desondanks was de jury unaniem over de winnaar, waarbij het HRT-concept een doorslaggevende factor was.
Gerrit Veltkamp van Exact voegt toe: “Wij zien in de markt dat online vernieuwing steeds belangrijker wordt voor accountants. Zij bieden immers steeds vaker proactief bedrijfsadvies naast hun financiële dienstverlening. Aandacht voor de klant moet hierin zeker niet vergeten worden. Met deze award willen wij de aandacht vestigen op vernieuwende accountants en deze ontwikkeling stimuleren.”
Gerelateerde artikelen