Creditsafe introduceert koppeling voor Exact Online

Creditsafe, online aanbieder van bedrijf- en kredietrapporten, introduceert de Creditsafe Connector, een koppeling in bedrijfssoftware Exact Online voor de integratie van krediet-, financiële en contactinformatie. Met de Creditsafe integratie voor Exact Online krijgen bedrijven toegang tot krediet- en bedrijfsinformatie over meer dan 120 miljoen bedrijven wereldwijd.

Met de Creditsafe connector kunnen bedrijven rechtstreeks vanuit Exact Online bedrijfsgegevens en kredietinformatie importeren. Zij kunnen zo eenvoudig contactgegevens en kredietinformatie van leveranciers en klanten toevoegen of actualiseren. Alle Creditsafe rapportages zijn beschikbaar in Exact Online waardoor het niet meer nodig is om apart in te loggen op de Creditsafe website, wat tijd bespaart.

Danny van Os de Man, Data-Integratie Manager van Creditsafe Nederland: ‘Bedrijven kunnen kredietrisico’s terugdringen door kredietinformatie te integreren en actueel te houden in hun administratie. Omdat dit veel tijd kost, hebben we een oplossing ontwikkeld waarmee bedrijven in de veelgebruikte bedrijfssoftware Exact Online rechtstreeks toegang krijgen tot bedrijfs- en kredietrapporten. Dit bespaart kosten en beperkt het risico op wanbetalingen of het niet leveren van reeds betaalde diensten of producten.’

Gerelateerde artikelen