Boekhoudkantoor Entrpnr uit Zeewolde ook in Willemstad

Boekhoudkantoor Entrpnr uit Zeewolde opent op 1 maart de deuren opent van een nieuw kantoor in Willemstad op eiland Curaçao. Naast het hoofdkantoor in Zeewolde en de reeds bestaande vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, wordt dit de vierde locatie van Entrpnr.  

Entrpnr maakt een flinke groei door. Eerder dit jaar nam het kantoor branchegenoten Tbena en The Mercenary over. Daarnaast kwam de autonome groei in 2020, ondanks de Corona-crisis, uit op ruim dertig procent.

Een voordeel van een kantoor in Willemstad is dat werkzaamheden voor Nederlandse klanten ook worden uitgevoerd door het team daar. “Vooral de ondernemers uit onze zzp en mkb-portefeuille zijn vaak overdag aan het werk en doen in de avond hun administratie. Juist dan hebben zij behoefte aan ondersteuning. Nu kan Entrpnr deze nog beter bieden”, zegt Steven Lagerwij, CEO van Entrpnr.

Een andere reden voor de opening van het kantoor overzees, ligt in de marktbehoefte om financiële data snel te verwerken. Lagerwij: “Grote online spelers die wereldwijd acteren, willen beschikken over een real-time dashboard waarbinnen de financiële situatie van hun onderneming direct inzichtelijk is. Entrpnr biedt dergelijke oplossingen. En de opening van het kantoor op Curaçao stelt ons nu in staat om de via een bankkoppeling verkregen financiële data, te verwerken voordat men in Nederland aan de werkdag begint.” 

 

Gerelateerde artikelen