Achttien procent groei voor RSM International

De inkomsten van RSM International zijn met achttien procent gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Ook het aantal medewerkers is door fusies en overnames gegroeid met zeventien procent tot bijna 37.500.
De inkomsten van RSM International, in omvang het zevende netwerk van audit-, belasting-, en adviesfirma’s, zijn toegenomen tot 4,4 miljard dollar. Dat schreef de organisatie op het website. De groei was het sterkst merkbaar in Europa (79 procent), aangezien daar het netwerk werd aangevuld met het Engelse bedrijf Baker Tilly.
 
Netwerk
Op branche-niveau is de adviestak met 57 procent het sterkst gegroeid. Binnen dit vakgebied namen de verdiensten van fiscaal advies toe met vijftien procent. De tak voor advies met betrekking tot audit fees groeide met zeventien procent.
In de wereldwijde groep wordt Nederland vertegenwoordigd door de bedrijven RSM Niehe Lancée Kooij, RSM Wehrens Mennen De Vries en RSM Tempelman. 
De Amerikaanse tak van RSM groeide slechts acht procent. Amerika blijft daarmee achter bij de groei elders in de wereld. 
Gerelateerde artikelen