Aangepaste Accountancy Expo wordt uniek ICT-innovatie event

Ontdek tijdens Accountancy Expo 2020 de laatste trends, ontwikkelingen en tools voor accountants.

Naar aanleiding van de laatste persconferentie en de aangekondigde versoepelingen kunnen wij stellen dat Accountancy Expo 2020 definitief doorgaat. 

Vanaf 1 juli geldt er geen maximum aantal personen voor evenementen zolang er 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Op de zeer ruime locatie waar Accountancy Expo dit jaar gehouden wordt – Expo Houten – is dit geen enkel probleem. 

Wat houden de maatregelen in voor een bezoek aan Accountancy Expo?

● De Accountancy Expo zal worden ingedeeld in diverse tijdsloten. De openingstijden zullen worden verruimd om iedereen de kans te bieden de Expo te bezoeken.  
● Per tijdslot is er ruimte voor maximaal 400 bezoekers om de veiligheid voor iedereen te kunnen garanderen. 
● De bezoeker dient zich vooraf te registreren voor een specifiek tijdslot. Tijdens deze editie is het helaas niet mogelijk om op locatie te registreren.
● Tijdens deze editie zullen er minder stands aanwezig zijn dan u van ons gewend bent om de veiligheid van alle aanwezigen te kunnen garanderen. Echter zorgen wij ervoor dat er voldoende exposanten zijn per vakgebied.

Deze aanpassingen zorgen ervoor dat coronarisico’s tot een minimum worden beperkt. Verder wordt het zoals ieder jaar een uniek evenement waar alle relevante ICT-leveranciers, innovaties en knowhow bij elkaar komen. Leer van de markt en uw peers hoe u software en tools kunt inzetten om uw werk voor uzelf en klanten beter, leuker en makkelijker temaken.

Kan ik mij al inschrijven voor Accountancy Expo? 
U kunt zich zeker al inschrijven voor Accountancy Expo! Wij zullen u vervolgens in een later stadium vragen om een keuze te maken voor een specifiek tijdslot. Reserveer op tijd uw ticket gezien we gelimiteerd aantal plekken beschikbaar hebben. 

Accountancy Expo de ontdekkingsreis 
De afgelopen periode is het digitale ontdekken op veel aspecten versneld maar er liggen nog vele kansen onbenut. Op de Accountancy Expo kan je deze ontdekkingsreis doorzetten met een ruim aantal aan verschillende oplossingen en diensten en een verscheidenheid in masterclasses. 

[avg-advertorial slug=”alle-accountancy-softwareleveranciers-onder-een-dak”]

Gerelateerde artikelen