ABAB Accountants en Adviseurs sluit aan bij PrimeGlobal

ABAB Accountants en Adviseurs sluit zich aan bij PrimeGlobal, wereldwijd een van de grotere samenwerkingsverbanden voor onafhankelijke accountantskantoren.

“Hierdoor hebben we toegang tot de deskundigheid en middelen van lokale kantoren in landen over de hele wereld. Dat stelt ons in staat om te voldoen aan de toenemende behoefte aan advisering bij grensoverschrijdend zakendoen van onze klanten, zowel in binnen- als buitenland,” aldus ABAB.

“Internationaal zakendoen is nergens hetzelfde. Of je nu een bedrijf hebt in het buitenland, goederen of diensten levert in het buitenland of je internationale fiscale positie wilt versterken, het vereist altijd maatwerk. En daar zijn we ons van bewust bij ABAB”, stelt Hans Scholten, lid van de hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs. “ABAB International begeleidt internationaal georiënteerde ondernemingen op financieel en fiscaal gebied. We ondersteunen niet alleen Nederlandse bedrijven die grensoverschrijdend ondernemen, maar ook buitenlandse bedrijven die in Nederland zakendoen of zich in Nederland willen vestigen. Door lid te worden van PrimeGlobal kunnen we onze internationale klanten nog beter van dienst zijn met deskundig en op maat gesneden advies. Dit is een enorm voordeel in een wereld die steeds kleiner wordt en waar internationale kansen toenemen.”
 
PrimeGlobal behoort tot de vijf grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke accountantskantoren wereldwijd en bestaat uit meer dan 300 onafhankelijke openbare accountantskantoren met een gezamenlijke jaaropbrengst van meer dan $2,08 miljard. De onafhankelijke accountantskantoren die lid zijn van PrimeGlobal tellen wereldwijd samen 2.300 partners, 13.100 werknemers en 810 kantoren in 90 landen. PrimeGlobal biedt haar leden instrumenten en middelen waardoor ze accountancy-, audit-, fiscale en managementdiensten kunnen verlenen aan klanten over de hele wereld. Via PrimeGlobal hebben de onafhankelijke accountantskantoren die lid zijn de kracht en mogelijkheden van een grote, wereldwijde organisatie met technische diepgang en een geografisch bereik dat voor een lokaal kantoor niet haalbaar zou zijn.

Andere Nederlandse kantoren die zich al eerder aansloten bij het netwerk van PrimeGlobal zijn: CROP, Joanknecht & Van Zelst, Kamphuis & Berghuizen, Smart Financial Solutions en Visser & Visser. 

Gerelateerde artikelen