Zkr. revolutioneert opdrachtacceptatie en continuatie en onboarding voor accountants

Maak kennis met zkr’s opdrachtacceptatie- en continuatie module speciaal voor accountants.

Zkr. is exposant op Accountancy Expo 2023

In de snel evoluerende wereld van accountancy, waar naleving van wet- en regelgeving een cruciale rol speelt, staat zkr. aan de voorhoede van innovatie. Als toonaangevende compliance- en onboarding softwareleverancier heeft zkr. een geïntegreerde KYC (Know Your Customer) opdrachtacceptatie- en continuatie module ontwikkeld, speciaal ontworpen voor accountants. Deze innoverende software tool stelt accountants in staat om klanten volledig digitaal te onboarden en tegelijkertijd te voldoen aan de strengste wettelijke vereisten.

Opdrachtacceptatie en continuatie in de accountancy is tijdrovend en omslachtig, met papierwerk en handmatige verificaties die leiden tot vertragingen en fouten. Met zkr's module profiteren accountants van aanpasbare werkprogramma's, waarmee ze specifieke procedures en controles kunnen opstellen die passen bij hun kantoor en klanten.

Met het geïntegreerde SIRA-model kunnen accountants gestandaardiseerde en gedetailleerde risico-onderzoeken uitvoeren, waardoor ze inzicht krijgen in de factoren die van invloed kunnen zijn op de opdracht. Als veiligheidsmechanisme bevat de module tevens een kwaliteitsborgingssysteem, waarmee accountants de opdracht ter beoordeling kunnen voorleggen aan de compliance officer of een andere bevoegde medewerker. Deze aanvullende interne controle versterkt de naleving van regelgeving en draagt bij aan hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening.

Bent u toevallig ook aanwezig op de Accountancy Expo van 20 juni? Bezoek dan onze stand. Met alle plezier geven wij een demonstratie van hoe de opdrachtacceptatie en continuatie er uit kan zien met onze tool. 

Als u niet in staat bent om het evenement bij te wonen, kunt u altijd een demonstratie inplannen op onze website. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij de overgang naar een geavanceerder en efficiënter opdrachtacceptatie en continuatie proces. 

[avg-advertorial slug=”laatste-kans-schrijf-je-in-voor-accountancy-expo-op-20-juni-2023″] 
 

Gerelateerde artikelen