WVDB Adviseurs Accountants lanceert WVDB One

WVDB Adviseurs Accountants heeft een innovatieve product-dienstcombinatie ontwikkeld voor MKB-ondernemers.

Met de introductie van WVDB One zet WVDB een grote stap voorwaarts als data- en klantgerichte adviesorganisatie. Met de benadering van WVDB One, waarin nieuwe technologieën en slimme oplossingen gecombineerd worden met periodiek advies, levert WVDB ondernemers continu een meerwaarde tegen een vaste prijs per maand. 
 
Voor één vast bedrag per maand 
Met WVDB One zet WVDB een vernieuwende product-dienstcombinatie in de markt om ondernemers verder te helpen. Ondernemersdoelen en ambities worden concreet en meetbaar gemaakt waarna de route er naartoe bepaald wordt. Gedurende het hele proces wordt relevante data realtime inzichtelijk gemaakt en gemonitord. Periodiek advies van een multidisciplinair team van experts zorgt ervoor dat ondernemers de juiste beslissing op het juiste moment kunnen nemen.  WVDB One combineert financiële administratie en inzicht met data analyse en advies voor een vast bedrag per maand. 
 
Over WVDB Adviseurs Accountants 
In de afgelopen 70 jaar is WVDB, gevestigd in Zuid-Nederland, uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie, die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan ondernemers. Tot de klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen. WVDB onderscheidt zich in de specifieke vraagstukken van familiebedrijven. De persoonlijke zorg, servicegerichtheid en oplossingsgerichte nononsense aanpak zit daardoor in de genen van de organisatie.

Gerelateerde artikelen