Waalboss Accountants en Konings & Meeuwissen samen verder

Waalboss Accountants en Konings & Meeuwissen, accountants en belastingadviseurs gaan samen verder. Het kantoor van Waalboss Accountants in Oss gaat verder onder de naam ‘Konings & Meeuwissen, accountants en belastingadviseurs’. Konings & Meeuwissen heeft al diverse kantoren in de regio Nijmegen en Arnhem.

John Dousi, één van de vennoten van Waalboss Accountants, heeft besloten om zijn arbeidzame leven op een andere wijze te gaan invullen. Naar aanleiding hiervan zijn de twee andere vennoten Gerrit Mulders en Antwan van den Broek op zoek gegaan naar aanvulling en vonden een partner in Konings & Meeuwissen.

Waalboss Accountants haalt met deze partner extra expertise op het gebied van complexe fiscale vraagstukken, arbeidsrecht, wettelijke controles, bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen, bedrijfsassurantiën en pensioenen in huis. ‘We zien dit als een mooie kans om ons te profileren in de regio Oss, waar Waalboss een gevestigde naam heeft. Wij hebben alle vertrouwen in deze samenwerking,’ aldus Harm Kersten, mede-eigenaar en directeur van Konings & Meeuwissen.

Gerelateerde artikelen