Visser & Visser viert 30 jarig bestaan

Op 1 april 1989 besloten Ger en Steef Visser hun eigen accountantskantoor te starten aan de Boergoensestraat in Rotterdam.

In de afgelopen 30 jaar heeft het kantoor – Visser & Visser Registeraccountants – een behoorlijke groei doorgemaakt met inmiddels 11 vestigingen en 300 medewerkers. 

Vanuit al deze vestingen en met al deze medewerkers zet Visser & Visser zich elke dag in voor ondernemers, met als uitgangspunt: samen komen we verder!

Het top 30 accountantskantoor zet de afgelopen jaren steeds meer in op innovatie. In een wereld waarin technologische ontwikkelingen razendsnel gaan en data overal is, geeft Visser & Visser inzicht in deze data en helpt ondernemers data-gedreven beslissingen te maken. Ook de internationale tak groeit. Vanuit Amsterdam en Rotterdam begeleidt Visser & Visser ondernemers met internationale ambities.

Hoe doen ze dat? Professioneel, innovatief, menselijk, behulpzaam, oplossingsgericht en gemotiveerd: de zes kernwaarden die Visser & Visser typeren. Vorig jaar hebben de medewerkers het DNA van de organisatie zelf benoemd en daarmee de cultuur van het kantoor in kaart gebracht. Met deze waarden zet Visser & Visser zich al 30 jaar in voor ondernemers en doet dat ook in de toekomst. Full service met oprechte aandacht. 

Gerelateerde artikelen