Visma Partner & Accountancy Awards uitgereikt

Account Software Groep mocht bij de Visma Partner Awards voor de vijftiende keer op rij de Partner van het Jaar Award in ontvangst nemen. Ook de Accountancy Award ging naar deze veelbekroonde partner.

eServiceware won zowel de Groothandel Award als de Innovatie Award,  terwijl de Projecten en Uren Award naar Databas ging. De Klanttevredenheid Award was voor AccountOne.  
 
Nieuwe ontwikkelingen direct omarmen  
Richard Scheper, Commercieel Directeur smb van Visma Software: “We zijn er trots op dat we met veel van onze  partners al jarenlang samenwerken, met Account Software Groep zelfs al dertig jaar! Als je kijkt naar wat er  allemaal veranderd is in die periode dan is het heel mooi om te zien hoe we samen door al die ontwikkelingen zijn gegaan. Account Software Groep blijft het jaar na jaar goed doen qua omzet en afzet en mag zich nu dus zelfs voor de vijftiende keer op rij Partner van Jaar noemen.”

“Sterke en innovatieve partners zijn ontzettend belangrijk voor ons, daardoor kunnen we onze klanten echt meerwaarde bieden. In de flexibiliteit om nieuwe  ontwikkelingen direct te omarmen en de vertaalslag hiervan naar de markt te maken zit de grote kracht van onze  partners”, aldus Scheper.    

Practice- en servicemanagement voor accountants  
Dat Account Software Groep ook de Accountancy Award won, is onder andere toe te schrijven aan de  voortzetting van zijn succes met practicemanagementsoftware Visma Advisor. Met deze tool uit de Visma  Accountancy Cloud suite kunnen accountants- en administratiekantoren hun interne processen optimaal organiseren en tegelijkertijd online services aanbieden aan hun klanten, zoals Visma eAccounting en Visma Financial Overview.     

Feeling voor het handelssegment   
Evenals vorig jaar ging de Groothandel Award naar eServiceware. Scheper: “eServiceware heeft niet alleen  uitgebreide kennis van het (groot)handelssegment maar ook veel feeling voor deze doelgroep. Dat werd ook dit jaar weer bewezen door goed bezochte workshops en een mooi verkoopresultaat voor cloudsoftware Visma.net  Logistics.”     

Veel waardering voor begeleiding klanten  
Databas werd beloond met de Projecten & Uren Award. Deze partner heeft het eerste halfjaar na introductie al  direct succes geboekt met cloudoplossing Visma.net Project Accounting. “Databas onderscheidt zich door de  manier waarop zij meedenken met organisaties. Vanuit hun expertise en jarenlange ervaring slagen zij er steeds  in de specifieke behoeften van klanten bloot te leggen. Zo helpen zij bedrijven echt bij het realiseren van een  oplossing voor hun specifieke situatie en dat zorgt voor veel waardering vanuit de mark”, zo haalde Scheper aan.  

Innovatie op alle fronten  
De Innovatie Award ging naar eServiceware. Deze partner springt razendsnel in op nieuwe ontwikkelingen, zowel  wat betreft de functionaliteit van de Visma-software als vanuit de markt. De focus ligt volledig op de cloud en de  kennis van de consultants wordt continu uitgebreid. Ook profileert deze partner zich uitstekend, zowel offline via  workshops en als spreker tijdens beurzen, als online via socialemediakanalen. Ook in zijn serviceaanbod voor  klanten komt eServiceware naar voren als een flexibele partner.    

Klanten werven en behouden  
Ook AccountOne viel dit jaar in de prijzen. Dat de manier waarop AccountOne klanten ondersteunt zijn vruchten  afwerpt wordt bewezen door een hoge Net Promotor Score (NPS), een zeer lage churn en voortdurende groei. De Klanttevredenheid Award ging dit jaar dan ook zeer terecht naar deze partner.  

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-18-juni-2019″]

Gerelateerde artikelen