Vijf ton tot twee miljoen voor woning in oud KPMG-kantoor

Geïnteresseerden in een appartement in het te transfomeren oud-KPMG-kantoorgebouw in Amstelveen kunnen vanaf vijf ton inschrijven.

Dat meldt de website AmstelveenZ.

Op het oude KPMG-pand, dat ook bekend staat als De Bovenlanden, zijn grote doeken opgehangen waaruit duidelijk wordt dat het nieuwe wooncomplex met 300 appartementen 'The Mayor' gaat heten.

Op de website van het project kunnen potentiële kopers aankruisen in welk type woningen zij geïnteresseerd zijn; de aangegeven interesses starten bij een half miljoen euro voor appartementen en tuinappartementen, bij de penthouses begint de interesse bij één miljoen en bij de parkvilla's 1,5 miljoen euro. De prijzen van de laatste categorie lopen op tot twee miljoen euro.

De reacties onder het bericht zijn niet erg positief. ‘Was het niet slimmer om het sociale huurwoning probleem hiermee op te lossen dan op dit soort bedragen af te gaan. Echt geniaal!!!!’, schrijft één bezoeker. 

‘Wat schandalig!!! Wat zou het fijn zijn als niemand, maar dan ook niemand, een bod zou doen. Dit zijn toch geen normale prijzen meer, en wéér wordt er aan de huizennood voorbij gegaan voor het overgrote deel van de inwoners met een smalle beurs’, schrijft een ander. 

Lees ook: Vrijspraak oud-CFO KPMG voor fraude kantoorpand

Gerelateerde artikelen