Vanessa Huygen en Marloes Lammers beginnen eigen kantoor

Vanessa Huygen en Marloes Lammers gaan zelfstandig verder onder HuygenLammers Advocaten.

De Amsterdamse advocaten Marloes Lammers en Vanessa Huygen van Dyck-Jagersma zijn per 1 februari 2021 gestart met een nieuw advocatenkantoor. Voordien waren zij verbonden aan Jaeger Advocaten-belastingkundigen. Onder de naam HuygenLammers Advocaten staan zij klaar om met opgeteld 30 jaar ervaring en expertise in fiscale procedures en fiscaal-strafrechtelijke kwesties hun cliënten en sparringpartners te blijven bedienen. Ook schreven zij voor AccountantWeek blogs over fiscale kwesties, zoals: 

Fiscale bestuurdersaansprakelijkheid
Ontneming versus belasting revisited
Nederlandse zwartspaarders deel 2: Groepsverzoek, mag dat toch?
Meerdere wegen die naar oplossing van fiscaal geschil leiden?

Marloes Lammers (1979) is een zeer ervaren fiscaal advocaat en tevens mediator en docent formeel belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Marloes is gespecialiseerd in fiscale procedures met betrekking tot onderzoeken van de Belastingdienst, btw-fraudes, woon- en vestigingsplaatsonderzoeken, aansprakelijkheidsprocedures en meer.

Vanessa Huygen (1980) is eveneens zeer ervaren binnen de fiscale advocatuur. Ook is zij Voorzitter van de Adviescommissie Belastingrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten, en Secretaris van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen. Vanessa is gespecialiseerd in het fiscale procesrecht, waaronder bestreden offshore-structuren, woonplaatsdiscussies en verzwegen inkomsten of vermogen (de inkeerprocedure). Daarnaast begeleidt zij cliënten in procedures met betrekking tot (fiscaal) strafrecht, ontneming en treed zij op als sparringpartner.

Gerelateerde artikelen