Thomas Notenboom RA RV nieuwe partner bij Mazars

Thomas Notenboom is sinds kort als partner verbonden aan Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Notenboom zal zich onder andere richten op de uitbouw van de Financial Advisory Services (FAS) praktijk van Mazars.

Thomas Notenboom RA RV is gespecialiseerd in valuation en litigation support, impairment, fairness opinions, schadeberekeningen en due diligence. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële advisering van beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven en (semi)overheden. Hij treedt regelmatig op als onafhankelijke deskundige voor rechtbanken en is hij bindend adviseur bij aandeelhoudersgeschillen en partijdeskundige voor waarderingen, schadeberekeningen en financiële geschillen.
 
Naast zijn werkzaamheden bij Mazars is Notenboom als docent actief op het gebied van waardebepaling en impairment aan onder andere Nyenrode en de Rotterdam School of Management. In 2012, 2013 en 2014 is hij genomineerd voor de M&A Awards in de categorie ‘Best Valuator’. Daarnaast is hij als lid van de Commissie Jaarverslaggeving en de Raad voor de Jaarverslaggeving betrokken geweest bij de implementatie van IFRS in de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving.
 
Notenboom zal zich richten op het verder uitbouwen van de Financial Advisory Services praktijk van Mazars. Binnen FAS zijn de Transaction Advisory Services (transaction services en valuation) en Forensic and Investigation Services verankerd. 

Gerelateerde artikelen