Ten Kate Huizinga wordt accountant en adviseur van Twentse startups

Ten Kate Huizinga heeft de aanbesteding gewonnen voor de begeleiding van TOP regeling kandidaten. De TOP regeling wordt gesteund door Kennispark Twente. De komende zes jaar zal Ten Kate Huizinga als accountant en adviseur betrokken worden bij de begeleiding van zo'n 20 startups per jaar. Dat is de overeenkomst die Kennispark Twente met Ten Kate Huizinga aangaat.

TOP is bedoeld voor innovatieve ondernemers in Twente die in samenwerking met de Universiteit Twente en/of Saxion willen starten. Tom Franken, MKB adviseur bij Ten Kate Huizinga vertelt trots: ‘We zijn verheugd dat er sinds lange tijd weer een van oorsprong Twents accountantskantoor betrokken is bij de TOP regeling. Doordat wij ervaring hebben met verschillende startups in Twente, kunnen wij de kandidaten op de juiste wijze adviseren in hun bedrijfsvoering.’

Doordat Ten Kate Huizinga zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in de technologiesector, is het uitgegroeid tot een specialist voor technologiebedrijven. De focus ligt hierin vooral om ambitieuze ondernemers hulp en advies te bieden om te groeien en de juiste keuzes te maken.

Gerelateerde artikelen