’t AccountantHuis en AccountantWeek zetten PE-landschap op de kop

Coöperatie ’t AccountantHuis en AccountantWeek zetten het PE-landschap op de kop met unieke Spitsuurbijeenkomsten. Specialistische kennis tegen zeer scherp tarief (3 PE-uren)

Cursussen en trainingen worden er in alle soorten en maten aangeboden en vaak nog eens tegen hoge cursusprijzen. Een initiatief van ’t AccountantHuis en AccountantWeek gaat hierin verandering brengen door zeer (kosten)efficiënt bijeenkomsten te organiseren, met trainers die stuk voor stuk hun eigen deelspecialismen hebben en daarin zelf ook dagelijks adviseren.

Deze trainers maken deel uit van het Vaktechnisch DienstenCentrum van ’t AccountantHuis en zijn derhalve ook lid van deze coöperatie. Er wordt gebruik gemaakt van cursuslocaties van deze leden.
 
Dit jaar nog starten ’t AccountantHuis en AccountantWeek met een tweetal PE-gecertificeerde “Spitsuurbijeenkomsten” op 5 locaties. Deze bijeenkomsten vinden plaats aan het einde van de dag, vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur (3 PE-uren). De onderwerpen bestrijken de vakgebieden accountancy en pensioen.

In 2018 volgen meer cursussen en meer cursusplaatsen, te beginnen in januari met Fiscaal juridische en Civiel juridische bijeenkomsten.
 
Onderwerpen
– NVKS
– Uitfasering pensioen eigen beheer
– Fiscale Highlights Regeerakkoord
– Nieuw Huwelijksvermogensrecht
 
Locaties
– Amstelveen
– Amersfoort/Utrecht
– ’s Hertogenbosch
– Weert
– Zwolle
 
Kosten c.q. investering
De spitsuurbijeenkomsten hebben het zeer concurrerende ledentarief van € 75 per deelnemer (€ 25 per PE-punt). Inzet bij de groepsgrootte is 15 à 20 deelnemers per cursus, zodat de cursusleider nog het persoonlijke contact behoudt met de deelnemers.
 
Peter-Paul Cornielje van ’t AccountantHuis over deze bundeling van krachten: “Over de samenwerking met AccountantWeek zijn wij uiterst tevreden. Juist ook omdat zo’n samenwerkingsverband helemaal past in onze coöperatieve gedachte: vanuit een gedeeld eigenbelang samen meer kunnen bereiken voor onze leden.”

Kies vandaag nog uw bijeenkomst op AccountantWeek.nl/events. Graag tot ziens bij onze bijeenkomsten.

Gerelateerde artikelen