Samenwerking Verstraten & Partners met Enter & Winters

De twee kantoren uit Hoofddorp versterken hun wederzijdse expertise en netwerk.

Op 3 juni 2019 verhuizen de medewerkers naar het kantoor aan de Fruittuinen in Hoofddorp. Een transparante omgeving van waaruit voor beide ondernemingen straks 20 accountants, belastingadviseurs en administratiedeskundigen werken aan financiële dienstverlening. Door de vele raakvlakken tussen beide kantoren is er sprake van een professionele ondersteuning door het benutten van elkaars netwerken en expertises om de klanten van beide kantoren op die manier van een uitstekend advies te kunnen voorzien.

Erik Verstraten, directeur fiscaal bij Verstraten & Partners (aangesloten bij NOAB en RB en in 2019 één van de 25 NOAB-NEXT kantoren): “De ontwikkelingen in de financiële dienstverlening gaan snel. Dat biedt veel kansen. Om hierin mee te kunnen gaan, hebben wij zo’n 10 jaar geleden al de stap gezet van traditioneel kantoor naar een innovatieve allround-dienstverlener. Verstraten & Partners en Enter & Winters zullen vanaf 1 juni 2019 non-stop werken aan hun organisatie, investeren in hun mensen en in digitale transformatie.”

Anjo Enter, directeur van Enter & Winters (aangesloten bij NBA en RB), vult hem aan: “Gebruikmaken van en versterken van onze collectieve expertises voor onze klanten, die in toenemende mate één totaaladres voor financiële dienstverlening verwachten. Dat is de belangrijkste reden voor deze beweging: onze klanten integraler en dus beter van dienst kunnen zijn.”

Gerelateerde artikelen