Rico Megens en Jeroen Knuist in directie Grip accountants en adviseurs

Rico Megens en Jeroen Knuist zijn toegetreden tot de directie van Grip accountants en adviseurs. Megens en Knuist zijn beiden al jaren in dienst bij Grip. 'Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots dat beide heren zich in “eigen huis” uitstekend hebben ontwikkeld en klaar zijn voor een functie op directieniveau,' aldus Grip.

Rico Megens is sinds 1992 bij Grip werkzaam en staat sinds 1998 ingeschreven als extern accountant bij de NBA. Hij is zowel werkzaam vanuit de vestiging Doetinchem als Duiven en stuurt een aanzienlijk deel van de cliëntenportefeuille aan. In zijn voormalige functie van adjunct directeur mkb hield hij zich – naast zijn primaire rol als accountant en sparringpartner van cliënten – reeds bezig met diverse commerciële zaken, waaronder PR- en netwerkactiviteiten.

Jeroen Knuist heeft zich binnen Grip ontwikkeld van junior belastingadviseur tot senior manager. Naast zijn werkzaamheden bij Grip, is Knuist al ruim vijf jaar redactiesecretaris van het fiscale vakblad Vakstudie Nieuws. Bovendien speelt hij een belangrijke rol bij de, zich steeds verder uitbreidende, internationale dienstverlening van Grip.

Gerelateerde artikelen