PwC UK lanceert Back to Business-programma

PwC UK lanceert een Back to Business-programma om getalenteerde professionals aan te moedigen terug te keren in het vak na een loopbaanonderbreking. PwC mikt daarbij vooral op vrouwen die weer aan de slag willen na een time-out.

Gaenor Bagley, chef HR bij PwC: ‘Veel vrouwen die een time-out van de werkplek namen om een gezin te starten, kunnen het gevoel hebben dat ze over het hoofd worden gezien door recruiters door het gat in hun CV dat is ontstaan. Ons programma is bedoeld om mensen die zo’n werkervaringskloof ervaren een alternatieve route terug naar de werkvloer te bieden.’

Het Back to Business-programma van PwC duurt 12 weken en voorziet in een training en ondersteuning door een manager die aan elke deelnemer wordt toegewezen. Ze krijgen de kans om klantgericht te werken op basis van ervaring, interesse en vaardigheden. Ook kunnen de deelnemers onderzoeken welke loopbaanmogelijkheden er binnen PwC zijn.

Het programma gaat van start in de ‘deals’-afdeling van PwC, waar men zich bezighoudt met business recovery, corporate finance en transaction services met klanten in het mkb en onder multinationals.

Gerelateerde artikelen