PwC België neemt Handson & Partners over

PwC België heeft 100% van de aandelen van Handson & Partners verworven. Handson & Partners is een bedrijf gespecialiseerd in fiscale compliance en boekhoudkundige diensten.

Handson & Partners boekte in 2015 een omzet van 9 miljoen euro en telt momenteel ongeveer 80 werknemers. PwC heeft 100% van de aandelen van Handson & Partners verworven, dat toetreedt tot het PwC-firma’s netwerk. Handson & Partners wordt niet volledig geïntegreerd in de PwC-organisatie, maar wordt verder geleid als een zelfstandige onderneming binnen het PwC-netwerk. Het blijft ook zijn bestaande kantoren gebruiken. De financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

“Handson & Partners biedt een breed spectrum aan diensten op twee belangrijke gebieden: een breed scala van personeelsdiensten met mensen met een boekhoudkundige en financiële achtergrond; en een lokaal boekhoudkantoor – vaak een ‘fiduciaire’ genoemd. Beide activiteiten zijn volledig complementair aan ons huidige dienstenaanbod, met zeer weinig overlap”, zegt Axel Smits, Chairman, PwC België. “Veel van onze klanten worden hoe langer hoe meer geconfronteerd met een werklast die te hoog is voor de mensen die ze in dienst hebben. Dit kan bijvoorbeeld te wijten zijn aan speciale projecten, de tijdelijke afwezigheid van collega’s of eenvoudigweg een aanwervingsstop. Zij hebben nood aan een zeer flexibele, competente en betaalbare partner die hen ondersteuning kan bieden als en wanneer ze die nodig hebben. Bovendien zal de fiduciaire mogelijkheden creëren om lokale klanten aan te trekken voor wie de drempel om met PwC te werken te hoog was maar die wel advies nodig hebben over vaak complexe en internationale kwesties.”

Gerelateerde artikelen