PinkWeb lanceert nieuwe module Formulier Online

PinkWeb lanceert de volledig nieuwe module Formulier Online voor het accountancy klantenportaal Cliënt Online. Met deze module vragen kantoren snel en gemakkelijk alle benodigde informatie bij cliënten uit voor het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Kantoren zijn tot nu toe veel tijd kwijt aan het verzamelen van gegevens en documenten voordat ze aan de slag kunnen voor hun cliënt. Formulier Online maakt dat gemakkelijk en neemt veel werk uit handen. Tegelijkertijd zorgt de module voor een kwaliteitsslag op de aangeleverde informatie.

Voor cliënten van accountants wordt het aanleveren zo snel, logisch en eenvoudig gemaakt. Alles in de interface is gericht op het snel kunnen invullen van een vraag en aanleveren van gegevens en documenten. Formulieren kunnen permanent zichtbaar zijn, eenmalig aan een cliënt worden verstuurd met een deadline en notificaties of worden geïntegreerd in de website.

De interface is krachtig, modern en gebruikersvriendeijk. Met de ‘drag and drop’ interface, vele voorbeeld vraagtypen met eigen kenmerken voor validatie en weergave, routes en validatie, is het samenstellen en invullen van complexe formulieren snel gedaan. Er zijn meer dan 20 kant en klare sjablonen beschikbaar voor bijvoorbeeld klantacceptatie, prepared by client list, klachtenregeling, waardebepaling bedrijf en berekenen van de bijtelling van een auto.

Andere softwarepakketten kunnen aansluiten op het innovatieve koppelvlak, om formulieren uit te sturen naar de cliënt. Aangeleverde informatie en documenten worden automatisch op de juiste plek in dat softwarepakket zichtbaar. Door de integratie van iDeal kunnen ook betalingsacties worden opgenomen in een formulier. Zo kan voor de aanvang van werkzaamheden een betaling worden verlangd of kan daarna een document ter download worden aangeboden.

De module is vanaf 14 mei verkrijgbaar in de nieuwste versie van Cliënt Online, versie 3.11.
 

Gerelateerde artikelen