Patrick Gabriëls wordt bestuursvoorzitter EY Nederland

Jeroen Davidson treedt als als bestuursvoorzitter wegens pensioen.

Nog drie weken slapen, daarna wordt Patrick Gabriëls (1972) bestuursvoorzitter van de Nederlandse tak van EY. Hij is al 22 jaar bij EY in dienst en partner sinds 2006. In juli 2021 werd hij benoemd tot voorzitter van de accountantspraktijk en werd daarmee ook lid van de raad van bestuur van EY in Nederland. Patrick studeerde accountancy en bedrijfseconomie in Tilburg.

Hij volgt Jeroen Davidson op, die vanwege zijn 60-jarige leeftijd aftreedt als bestuursvoorzitter en partner van EY. Door de benoeming van Patrick Gabriëls is voor de functie van voorzitter van de accountantspraktijk een vacature ontstaan.

De interne procedure voor de invulling van deze vacature is gestart en deze zal naar verwachting binnen afzienbare tijd afgerond worden.


Als toonaangevende bron voor accountantnieuws, strategieën en inzichten in finance en accountancy, helpt accountantweek.nl accountants, controllers en hoger financieel management om voorop te blijven lopen. Schrijf u daarom nu in voor de heldere, korte en makkelijk leesbare nieuwsbrief van Accountantweek voor een overzicht van al het relevante nieuws, alle unieke en inspirerende (netwerk)evenementen en belangrijkste meningen of volg ons op Linkedin.


Gerelateerde artikelen