Partnerprogramma MijnSubsidie richt zich op accountants

Speciaal voor accountancykantoren is er een nieuw online platform op de markt. Subsidiespecialist MijnSubsidie ontwikkelde een partnerprogramma dat accountants moet helpen om direct subsidiekansen voor cliënten te berekenen.

Eerder ontwikkelde MijnSubsidie al een online platform waarin ondernemers zelf kunnen uitrekenen of ze recht hebben op subsidies. Om persoonlijke aandacht te waarborgen, biedt MijnSubsidie een samenwerking aan maximaal zestig accountantskantoren.

Steeds meer accountantskantoren richten zich op subsidies om zo hun diensten uit te breiden. Maar volgens MijnSubsidie verloopt dat niet altijd even soepel. ‘Het probleem ligt bij de subsidiemarkt zelf, die in conventies vastgeroest lijkt te zijn. Waar andere takken van het bedrijfsleven zich moeiteloos aanpassen aan de veranderende tijdsgeest, kruipt de subsidiemarkt al jaren op dezelfde, logge manier voort. Met de intrede van het internet lijkt daar verandering in te komen. Tal van ondernemers haakten in op de digitalisering en creëerden mogelijkheden om de processen rondom subsidieaanvragen te vereenvoudigen,’ aldus MijnSubsidie.

Speciaal voor accountantskantoren introduceert MijnSubsidie dit jaar het partnerprogramma. ‘Zestig procent van de midden- en kleinbedrijven krijgen nog steeds niet de subsidie waar ze recht op hebben,’ zegt mede-oprichter Moritz Tielemans, ‘Dat is zonde. Juist accountants kunnen cliënten daarbij helpen.’ De online applicatie geeft de sector de mogelijkheid om samen met cliënten alle subsidiekansen zelf te berekenen, waardoor uitbesteding niet meer nodig is.

Voor meer informatie kijk op MijnSubsidie.com.

Gerelateerde artikelen