Nieuw weekblad NLFiscaal verschenen

NLFiscaal is een nieuw weekblad met fiscale informatie waar accountants hun voordeel mee kunnen doen.

De publicatie NLFiscaal bevat het belangrijkste nieuws, voorzien van annotaties. Het blad staat onder hoofdredactie van prof. dr. Peter Kavelaars. Het auteursteam dat de annotaties verzorgt bestaat uit gerenommeerde belastingkundigen.

De kosten voor NLFiscaal bedragen € 750,- per jaar, exclusief btw, inclusief verzendkosten. Naast dit blad ontvangen abonnees twee apps voor iPhone of iPad: een nieuwsladder-app, met doorlopend dagelijks het fiscale nieuws, en een naslag-app, met alle fiscale wetten en de relevante jurisprudentie. In de loop van het voorjaar van 2017 komen er ook apps voor Android beschikbaar. Eveneens ontvangen abonnees dagelijks de e-mailnieuwsbrieven van NLFiscaal en wekelijks de Hoge Raad-special en Hoge Raad-attenderingsservice.

Accountants kunnen er ook voor kiezen om NLFiscaal alleen digitaal af te nemen. In dat geval bedragen de kosten € 600,- per jaar, exclusief btw. Abonnees krijgen dan al het bovenstaande met uitzondering van het blad op papier.

Novak-leden die al gebruikmaken van Novak Journaal, de dagelijkse digitale nieuwsvoorziening van Fiscanet, hoeven de jaarlijkse kosten van Novak Journaal niet meer te betalen als zij een abonnement nemen op NLFiscaal. Lees daar hier meer over.

Accountants die nu al een abonnement afsluiten op NLFiscaal, ontvangen de bovengenoemde diensten tot 1 januari 2017 gratis en ontvangen daarmee ook de Nieuwjaarsspecial met een overzicht van de belangrijkste jurisprudentie van 2016, wetswijzigingen per 1 januari 2017 en de tarieven van 2017.

Bekijk hier de nieuwste editie van NLFiscaal.

Voor meer informatie: www.nlfiscaal.nl.

Gerelateerde artikelen