Mark Stork nieuwe CFO ticketscript

Mark Stork is aangesteld als Chief Financial Officer van ticketscript. Stork was de afgelopen vier jaar werkzaam als CFO van Alrec Instore Communication, internationaal aanbieder van display, shop-in-shop en brand store-oplossingen.

Stork heeft een sterke achtergrond in verscheidene leidinggevende functies. Voordat hij Alrec versterkte, heeft Stork anderhalf jaar als interim financieel expert verscheidene bedrijven bijgestaan in fusies, verandermanagement en ontwikkelen en implementeren van groeistrategieën.

Het merendeel van de afgelopen tien jaar gaf hij als CFO leiding aan verschillende afdelingen binnen Multikabel (120 miljoen euro omzet). Hier was hij direct betrokken bij de groei van het bedrijf door onder andere overnames en integratie van kabelbedrijven Casema en @Home. In 2007 was hij onderdeel van het team dat de integratie van deze drie partijen leidde binnen Ziggo, waar hij geruime tijd onderdeel uitmaakte van het financieel managementteam.

Als CFO van ticketscript is Stork verantwoordelijk voor het financieel beleid en verdere groei van het bedrijf dat is gespecialiseerd in self-service ticketing software.

Gerelateerde artikelen