Eenvoudig HR-processen implementeren als accountantskantoor

Om HR as a Service effectief toe te passen als accountantskantoor, is het belangrijk om te beginnen bij de basis: het optimaliseren van HR-processen voor klanten. Het vinden van een schaalbare oplossing is van belang om deze processen efficiënt te stroomlijnen. Dit biedt namelijk de mogelijkheid om de oplossing gemakkelijk uit te breiden naar meerdere klanten, waardoor een succesvolle implementatie wordt verzekerd.

Eenvoudig HR-processen implementeren
Loket.nl biedt schaalbare oplossingen waarmee je als accountantskantoor dat extra stukje service kunt bieden aan klanten. Met verschillende functionaliteiten zoals werving en selectie, preboarding en onboarding, verzuim, verlof en e-assessments kun je werkgevers ondersteunen en adviseren over hun personeelsbestand en de ontwikkeling daarvan. 

HR as a Service geeft werkgevers de tijd en ruimte om zich te richten op hun expertise wanneer accountantskantoren hen ondersteunt in het stroomlijnen en automatiseren van belangrijke HR-processen. 

Daarbij kunnen HR-experts extra advies geven bij bijvoorbeeld het opstellen van een vacature. Met efficiënte softwareoplossingen kunnen accountantskantoren op een schaalbare manier het werving- en selectieproces ondersteunen, kandidaten e-assessments laten afnemen en matchen op vacatures. De verzuim- en verloftools helpen bij het eenvoudig registeren van verzuim en verlof door zowel werkgevers als werknemers. 

Het inzetten en bekostigen
Loket.nl biedt ook een aantrekkelijk prijsmodel aan voor accountantskantoren. De HR-tools zijn gebaseerd op de ‘Pay per Use’-structuur, wat betekent dat je alleen betaalt voor het daadwerkelijke gebruik van de tools. Het grote voordeel is dat je niet vastzit aan hoge abonnementskosten en alleen betaalt als de oplossing daadwerkelijk wordt gebruikt. Of het nu gaat om een groot MKB-bedrijf dat regelmatig gebruik maakt van alle HR-tools of een klein bedrijf dat af en toe hulp nodig heeft bij specifieke processen, het prijsmodel dat Loket.nl hanteert biedt flexibiliteit en kostenefficiëntie. 

Wil je meer weten over het implementeren van HR-processen via Loket.nl? Marc van Gaal kan er je alles over vertellen tijdens de Accountancy Expo op dinsdag 20 juni. Het beloofd een inspirerende sessie te worden! 

[avg-advertorial slug=”laatste-kans-schrijf-je-in-voor-accountancy-expo-op-20-juni-2023″] 

Gerelateerde artikelen