KPMG vervangt EY als accountant Eurocommercial Properties

De Raad van Commissarissen en de directie van vastgoedbedrijf Eurocommercial Properties willen KPMG benoemen als de nieuwe controlerend accountant. KPMG volgt met ingang van boekjaar 2015-16 EY op.

Sinds de oprichting van Eurocommercial Properties was EY de accountant. ‘Ingevolge nieuwe Nederlandse wettelijke regels die verplichten tot het wisselen van accountant, zal Ernst & Young Accountants LLP te Amsterdam niet worden voorgesteld als accountant van de Vennootschap voor het volgende boekjaar 2015/2016,’ zo wordt gemeld in een toelichting op de agenda van de aandeelhoudersvergadering die op 3 november wordt gehouden.

Op basis van het resultaat van een aanbestedings- en selectieprocedure, die inmiddels meer dan een jaar geleden is afgerond, stellen de Raad van Commissarissen en de directie voor KPMG Accountants  te benoemen als accountant voor het boekjaar 2015/2016. De verantwoordelijke partners zijn W. G. Bakker RA en H.D. Grönloh RA, partners van KPMG Accountants en praktijkleiders voor de bouw- en vastgoedsector.

Gerelateerde artikelen