KPMG koopt weer Fintech-kennis

KPMG LLP heeft alle aandelen en auteursrechten overgenomen van G2 FinTech, leverancier van software voor fiscale analyse en compliancebewaking.
G2 FinTech is een niche-speler die zich richt op het beheer en analyse van aandelenportfolio’s. Het grootste deel van het ontwikkelteam van G2 voegt zich in de Tax Transformation and Technology praktijk van KPMG, die vooral hedge funds ondersteunt bij  het monitoren en handhaven van de compliance.
 
Vorig jaar werd deze activiteit al versterkt door de overname van Rothstein Kass, accountant voor en van hedge funds. Het is al de tweede overname in de fiscale fintech-sector, na de overname van de Global Trade Management Practice van EntryPoint Consulting LLC.  
Onder de noemer LINK PartnerTrack biedt KPMG een state-of-the-art web-based platform voor het stroomlijnen van de fiscale administratie.
 
“Met deze laatste overname versterken we ook onze positie als marktleider in de Alternative Investment sector," aldus  Jeffrey C. LeSage, vice chairman of tax bij KPMG. “De markt vraagt steeds luider om web-based, integrated technologieplatforms, en met de kennis van G2 kunnen wij ook hedge funds nu een naadloze oplossing bieden voor de fiscale administratie rond portfolio’s, van analyse tot compliance monitoring.”
 
Gerelateerde artikelen