KPMG benoemt 39 partners en directors

KPMG benoemt per 1 oktober 39 partners en directors. De benoemingen variëren van Equity Partner (6 Advisory, 4 Audit) en Non-Equity Partner (4 Advisory, 12 Audit) tot Director (12 Advisory, 1 Business Support).

Met deze benoemingen komt het totaal aantal Equity Partners bij KPMG op 142, het aantal Non-Equity Partners op 94 en het aantal Directors op 67. KPMG zegt trots te zijn een omvangrijke groep talenten, grotendeels uit ‘eigen kweek’, op topposities in de firma te benoemen.

KPMG: ‘Met deze benoemingen verzekert KPMG zich van het leiderschap en commitment dat nodig is voor de succesvolle implementatie van het business plan. Het business plan, met een onderliggend investeringsprogramma van € 54 miljoen, richt zich de komende drie jaar op drie prioriteiten: verdere groei van met name de Advisory business, voortgaande proces- en efficiencyverbetering gericht op hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening en aanpassing van de organisatie,’ aldus KPMG.

Jan Hommen, bestuursvoorzitter KPMG: ‘Met deze 39 benoemingen versterken we het leiderschap van KPMG en brengen we nieuw elan en energie om het business plan van een succesvolle implementatie te verzekeren. Vanuit de Raad van Bestuur zijn we blij met het commitment dat deze groep in de benoemingsprocedure aan de dag heeft gelegd. De prioriteit ligt nu bij de realisatie van het business plan. De resultaten die we sinds mei boeken laten zien dat we de goede kant op gaan. Dat sterkt ons vertrouwen in de ambitie die we hebben: om in 2017 weer de norm in de sector te zijn.’

Gerelateerde artikelen