Koppeling Alure ERP-software met Unit4 Fiscaal Gemak

De ERP-software Alure van Wolters Kluwer koppelt nu met de online aangiftesoftware Fiscaal Gemak. Wolters Kluwer is hiervoor de samenwerking met Unit4 aangegaan, vanuit een gedeelde behoefte om accountants meer inzicht en overzicht te bieden. De koppeling tussen Alure ERP-software voor accountantskantoren met Unit4 Fiscaal Gemak is hiervan het resultaat.

De koppeling zorgt ervoor dat alle CRM-gegevens vanuit Alure ERP-software goed worden geborgd in Unit4 Fiscaal Gemak. Omdat het CRM leidend is in het beheer van klantgegevens, draagt Alure zorg voor het synchroniseren van de juiste gegevens met Unit4 Fiscaal Gemak. De eerste ‘fase’ van deze koppeling bestaat uit de synchronisatie van persoons- en bedrijfsgegevens. Wolters Kluwer en Unit4 zullen samen kijken of er in volgende fases nieuwe functionaliteiten toegevoegd kunnen gaan worden.

Unit4 Fiscaal Gemak is de derde live koppeling die synchroniseert met het ERP-platform Alure. Eerder deze maand koppelde Alure al met Elsevier Nextens en met AFAS online.

 

Gerelateerde artikelen