Kantoor Den Helder stapt uit netwerk BDO

BDO Den Helder gaat zelfstandig verder onder de naam Omnyacc KREDO. Daarmee maakt BDO Den Helder met terugwerkende kracht vanaf 1 april 2015 niet langer deel uit van het (inter)nationale BDO-netwerk. Het kantoor in Den Helder wordt door de zittende partner, een partner van BDO Alkmaar en de huidige medewerkers voortgezet. Zij nemen ook de huidige klantenportefeuille over.

De A&A-praktijk, inclusief de medewerkers en klantenportefeuille, blijft bij BDO voor zover het wettelijke controles betreffen.
 
BDO zegt over de verzelfstandiging van het kantoor in Den Helder het volgende: ‘Het is altijd zoeken naar de juiste balans tussen lokale aanwezigheid en borging van de kwaliteit van diensten. BDO is ervan overtuigd dat bedrijven uit Den Helder en omstreken goed kunnen worden bediend vanuit de bestaande regio zonder in te boeten aan de kwaliteit van zowel de klantrelatie als de dienstverlening. Daarom heeft BDO de ambitie uitgesproken om de diensten van de vestiging in Den Helder op termijn samen te voegen met een BDO-praktijk uit de regio. Deze ontwikkeling heeft de zittende partner in Den Helder aanleiding gegeven om zich te herbezinnen op de toekomst van dit kantoor. Met het oog op de wensen en behoeften van de medewerkers en klanten, gaf de partner vervolgens aan samen met een collega-partner van BDO Alkmaar zelfstandig op de huidige locatie verder te willen gaan. De partner van locatie Alkmaar neemt ook een deel van zijn portefeuille mee naar Den Helder. Daarover is in goed overleg overeenstemming bereikt.’

Lees ook:

Gerelateerde artikelen