Iers techbedrijf Ezora gaat samenwerking aan met Ctrl van Deloitte

Het Ierse techbedrijf Ezora, gevestigd in The Digital Hub in Dublin, heeft een strategische samenwerkings- en resellerovereenkomst getekend met Ctrl B.V, het samenwerkingsplatform van Deloitte voor financiële dienstverlening voor het MKB en grotere ondernemingen.

Ezora is een Ierse technologiestart-up, die bedrijven voorziet van slimme cloudbased business intelligence- en analysetools. De officiële samenwerking werd aangekondigd tijdens het ‘Enterprise Ireland event’ dat op 6 januari jl. plaatsvond in Amsterdam en onder andere werd bijgewoond door de Ierse premier Enda Kenny.

Beide partijen hebben, na een uitgebreide evaluatieperiode, verheugd kennis gegeven van de ondertekende samenwerkingsovereenkomst, waardoor Ctrl B.V. als verkoop- en implementatiepartner voor Ezora binnen Nederland zal optreden. In eerste instantie zal de samenwerking zich toespitsen op retailbedrijven. Daarna wordt de scope verbreed naar de financiële afdelingen van bedrijven in andere sectoren.

Ctrl optimaliseert de samenwerking tussen accountants, cloudbased softwareleveranciers en MKB-bedrijven. Ctrl groeit momenteel snel in Nederland en heeft plannen om haar diensten internationaal beschikbaar te maken.

Gert de Jong, Director van ctrl: "We zijn verheugd over deze samenwerking met Ezora. Via het cloudbased Ezora- en het ctrl.nl-platform kunnen ondernemers meer ‒ en ook realtime ‒ inzicht krijgen in hun bedrijf. Dit helpt MKB-klanten (met name in de retail) om naar een volgend volwassenheidsniveau toe te groeien."

Gerelateerde artikelen