ICT Automatisering oriënteert zich op nieuwe accountant

ICT Automatisering is op zoek naar een extern accountant voor boekjaar 2017. Accountantskantoren kunnen een propositie doen en in de AVA van 2017 wordt dan beslist wie de opvolger van de huidige accountant Deloitte wordt.

“Gelet op het feit dat de opdracht tot onderzoek van de jaarrekening van ICT Automatisering na afsluiting van het boekjaar 2016 gedurende een periode van vijf achtereenvolgende jaren is verleend aan Deloitte Accountants en de vennootschap in deze periode belangrijke wijzigingen heeft ondergaan, zal de vennootschap de komende periode gebruiken om zich opnieuw te oriënteren op de benoeming van de accountant,” aldus ICT Automatisering.

Hierbij zal de vennootschap onderzoeken hoe en in welke mate door accountantsfirma’s invulling kan worden gegeven aan de eisen, die de vennootschap aan de accountant stelt, mede gelet op de gewijzigde omvang, activiteiten en strategie van de vennootschap.

Aan accountantsfirma’s zal worden verzocht een propositie te doen aan de Raad van Commissarissen en aan de Raad van Bestuur voor een opdracht tot onderzoek van de jaarrekening van de vennootschap over het boekjaar 2017. Vervolgens zal de Raad van Commissarissen, op advies van de Raad van Bestuur, in 2017 aan de Algemene Vergadering een voorstel inzake de te benoemen accountant doen.

Gerelateerde artikelen