Webinar: Hoe spend management kosten drukt, foutmarges reduceert en voor tijdwinst zorg

Volgens recent onderzoek kunnen bedrijven tot 30% van hun totale uitgaven besparen door efficiëntere processen te implementeren. Ook biedt spend management een (real time) overzicht van alle uitgaven binnen de organisatie, waardoor finance beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en sneller potentiële risico’s kunnen identificeren. Tot kan Spend management risico op boetes en reputatieschade door compliance schendingen, beperken. Payhawk biedt daarom een gratis webinar aan voor accountants, finance en overige belanghebbenden.

Op 15 februari organiseert Payhawk een gratis webinar over het unlocken van efficiëntie in uitgavenbeheer. Kwint Jansen, Spend Management Specialist, gaat in gesprek met Esma Güzel van Cognito Media en Luuk Senden van Exact Online om aan de hand van praktijkervaringen en best practices te ontdekken hoe je efficiëntie kunt verbeteren in uitgavenbeheer.

Directe voordelen van goed spend management
Spend management en uitgavenbeheer wordt steeds belangrijker voor de financiële controle voor elk bedrijf en elke organisatie. Onderzoeken in het buitenland tonen aan dat een gestructureerde aanpak van uitgavenbeheer aanzienlijke voordelen voor heeft voor tijds- en kostenefficiency, HR en zelfs liquiditeitsposities.

Ouderwetse bonnetjes zijn niet meer nodig

Het neerleggen van bonnetjes bij de financiële afdeling om zakelijke transacties te declareren lijkt misschien ouderwets, maar het gebeurt nog steeds veel bij organisaties. Dit leidt tot het kwijtraken van bonnetjes en vertraagde of niet-uitbetaalde declaraties. Bovendien gaat er veel kostbare tijd verloren door het handmatig overtypen van bonnetjes in het boekhoudprogramma. Esma Güzel van Cognito Media heeft dit zelf ervaren en zal tijdens het webinar uitleggen hoe Payhawk de oplossing bood. [Aanmelding onderaan deze pagina]

Tijdens het webinar komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe je aanzienlijk tijd kunt verminderen die je besteedt aan handmatige taken …
  • Hoe je missende bonnetjes en uitdagingen rondom reconciliëren/afletteren tot het verleden kan laten behoren …
  • En alles over de naadloze integratie tussen Payhawk en Exact Online

Exact Online als gebruiker

Dankzij de naadloze integratie tussen Payhawk en Exact Online komen uitgaven direct in de boekhouding terecht, waardoor het traditionele bonnetje verleden tijd is.

Luuk Senden van Exact Online zal in het webinar helder en kort uitleggen hoe deze integratie werkt en welke voordelen eraan verbonden zijn, zoals onder meer het goedkeuren van uitgaven en het automatisch matchen van betalingen aan de juiste uitgave-categorieën [Aanmelding onderaan deze pagina]:

Luuk Senden: “Bij Exact focussen wij ons op de uitdagingen die je als ondernemer tegenkomt, zoals betaald krijgen maar ook je uitgaven beheren en beheersen. De integratie met Payhawk biedt hierin een mooie toevoeging aan het ecosysteem rond Exact Online waar onze klanten van kunnen profiteren. De koppeling is in 2023 gepubliceerd in de Exact Online App Stores en is daarmee bewezen veilig en efficiënt.


Ben je benieuwd naar de antwoorden hierop?

Meld je dan gauw aan voor dit gratis webinar.

Wanneer: Donderdag 15 februari 2024

Tijd: 11:00 – 12:00 uur

*Schikt het je niet op het aangegeven tijdstip? Schrijf je toch in, je ontvangt achteraf een opname.
Gerelateerde artikelen