HeadFirst Source Group benoemt Accon avm als accountant

In de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 28 september 2017 hebben de aandeelhouders van HeadFirst Source Group de Raad van Commissarissen gemachtigd tot het benoemen van de accountant voor de controle van de jaarrekening 2017. 

Ten tijde van deze vergadering waren de voorbereidingen nog niet zover om aan de aandeelhouders een concreet voorstel te doen tot benoeming van de accountant voor de controle van de jaarrekening 2017. Dat had onder meer te maken met de complexiteit van de fusie tussen HeadFirst en Source. Het vaststellen van de jaarrekening over 2016 gebeurde om die reden toen ook zonder controleverklaring.

Nu deelt het bedrijf mee dat besloten is Accon avm te benoemen tot accountant.

Frank Lagerveld, voorzitter van de RvC: “Na een zorgvuldig proces en na toetsing op een aantal criteria hebben we besloten om van accountant te wisselen en te kiezen voor Accon avm. Na de fusie met HeadFirst eind 2016 hebben wij, om de beoogde synergie-effecten te kunnen bereiken, onze informatiesystemen opnieuw ingericht. De accountant zal naar verwachting eenmalig extra werk hebben aan deze veranderingen. Met Mazars hadden we vanwege geldende wetgeving nog slechts maximaal één jaar door kunnen gaan. Wij vonden het evenwel verstandig om nu een keuze voor de lange termijn te maken.”

Over HeadFirst Source Group 
HeadFirst Source Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken meer dan 4.500 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee het een jaaromzet realiseert van circa 470 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source, Proud Company en Designated Professionals.

Gerelateerde artikelen