ESJ-partner Alphons van de Ven voorzitter IAPA EMEA

Alphons van de Ven, belastingadviseur en partner van ESJ, is verkozen tot voorzitter van het IAPA Europe, Middle East and African (EMEA) netwerk.

Dit gebeurde tijdens de IAPA EMEA conferentie, die van 3 tot 5 juni plaatsvond in Wenen. ESJ Financial Engineering was een van de 50 deelnemende kantoren aan de conferentie. ESJ is lid van IAPA, een van de tien belangrijkste internationale samenwerkingsverbanden van onafhankelijke accountantskantoren en adviesbureaus met circa 200 leden in ongeveer 70 landen.

Eric Biemans, registeraccountant en partner van ESJ: “Het was goed om weer contact te hebben met mijn collega’s van overal ter wereld, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten. Er waren meer dan 75 leden uit 28 landen. De waardevolle netwerkmogelijkheden die de IAPA-evenementen bieden, verbreden en versterken onze werkrelatie met onze leden wereldwijd. Bovendien stellen ze ons in staat om van elkaar te leren dankzij fora als ‘Best Practice’ en ‘Knowledge Sharing’, inspiratiebronnen voor innovatie en bij het zoeken naar oplossingen en nog meer voordelen voor onze klanten.”
 
Kennis delen

Zo waren er presentaties door leden over gegevensbeveiliging en authenticiteit, controle van dienstenorganisaties en internationale fiscale kwesties, ter versterking van kennis op specifieke audit- en fiscale terreinen. Bart de Volder, Register Valuator bij ESJ  sprak met andere corporate financeadviseurs over de internationale ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsoverdracht en -overname. “De EMEA-regio bij IAPA is een actieve, vernieuwende groep die ESJ helpt bij het uitbreiden van ons grensoverschrijdende professionele bereik. Daardoor hebben we de nodige contacten in heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika en daarbuiten om onze klanten te kunnen ondersteunen” aldus Bart de Volder.
  
Alphons van de Ven

Tijdens de conferentie werd Alphons van de Ven, belastingadviseur en partner van ESJ verkozen tot voorzitter van het IAPA Europe, Middle East and African netwerk. “Het was geweldig om zulke open gesprekken te kunnen voeren met leden en ik was erg blij met de positieve feedback die we kregen over wat we hebben bereikt, over waar we nu staan en over wat deze samenwerking ons in de toekomst kan brengen. Ik kijk uit naar toekomstige ontwikkelingen binnen onze club en naar onze eerstvolgende evenementen.”

Gerelateerde artikelen