Eerste editie AccountantWeek Magazine is uit

Zojuist op de mat gevallen, maar ook digitaal te lezen: AccountantWeek, de opvolger van AccountancyNieuws. Boordevol vaknieuws, fiscaal nieuws, en interviews met experts en vakgenoten.
Het thema van deze eerste editie is ‘goede voornemens’. Hoofdredacteur Jan Bletz: ‘Geen beter thema voor een nieuw blad aan het begin van een nieuw jaar dan ‘goede voornemens’, toch? Vandaar dat wij Marcel van Loo van EY en Marc Hogeboom van KPMG om hun goede voornemens voor de komende tijd hebben gevraagd. Hun antwoorden komen in grote lijnen overeen: de komende maanden staan grotendeels in het teken van kwaliteitsverbetering, om te laten zien dat het publieke belang voorop staat, om hun eigen reputatie en die van de sector op te vijzelen.’
Het blad AccountantWeek en de site accountantweek.nl maken deel uit van een breed platform van en voor accountants, hun klanten en leveranciers. Een platform dat de naam Alex van Groningen eer moet aan doen: een community waarbinnen volop mogelijkheid bestaat voor debatten over het vak, waarbinnen kennis en meningen kunnen worden uitgewisseld en vaardigheden gedeeld.
 
 
‘AccountantWeek is ook een platform dat deelnemers een podium verschaft om zich te presenteren aan de buitenwacht’, aldus Jan Bletz. ‘Zo kunnen accountants zich opgeven voor de Nationale Accountancy Awards 2015 (zie accountancyawards.nl voor nadere informatie).’ 
 
U kunt AccountWeek Magazine gratis thuis ontvangen. Meld u nu aan. Iedereen die zich aanmeldt maakt kans op een weekend voor twee personen naar Dubai. Met Emirates businessclass en een super de luxe hotel.
Bent u al lid? Dan kunt u het blad hier digitaal lezen.  
___________________________________________________________________________________________________
AccountantWeek Magazine is hét vakblad voor accountants. Met het laatste nieuws over zaken als de controlepraktijk, accountancy 3.0, ICT, fiscaliteit en tuchtrecht. Blijf op de hoogte. Boordevol praktische tips & tricks, best practices, nieuwste ontwikkelingen en heersende meningen. AccountantWeek Magazine thuis ontvangen? Word dan nu lid. Meld u aan via AccountantWeek.nl, ontvang 4 keer per jaar AccountantWeek Magazine en maak kans op een luxe reis voor 2 personen naar Dubai.
___________________________________________________________________________________________________
Gerelateerde artikelen