DRV Accountants & Adviseurs komt met bedrijfsfilm in 360 graden

DRV Accountants & Adviseurs brengt een bijzondere bedrijfsfilm uit: Beleef Zuidwest-Nederland in 360 graden. Het is de eerste bedrijfsfilm in Nederland die helemaal in 360 graden is gefilmd en waarbij gebruik is gemaakt van een drone.

DRV laat met de film zien hoe veelzijdig, bedrijvig en kansrijk het gebied Zuidwest-Nederland is. De officiële première van de film was woensdagavond 4 november op de netwerkbeurs Contacta in Goes. Genodigden zagen daar de Making of en de corporate film. Op de stand van DRV was de film te zien met de virtual reality bril de Oculus Rift. De film is nu te bekijken via een speciale app op de smartphone en met een virtual reality-bril.

Virtual reality films zijn in opkomst. Eind oktober was de eerste ‘pop-up’ virtual reality bioscoop op tournee in Nederland. Het aanbod films op YouTube begint langzaam toe te nemen. Ook voor producenten en regisseurs is het maken van de 360 graden films nog bijzonder. DRV zocht en vond in Raimond van Soest een ervaren story board artist en regisseur die met veel enthousiasme aan het project werkte. Voor Van Soest was het zijn eerste bedrijfsfilm. Hij werkte eerder mee aan grote filmproducties als Michiel de Ruyter, Alles is Liefde en Oorlogswinter. Producent is Videoproducties.nl.

 Meer info op website DRV
• YouTube: Beleef Zuidwest-Nederland in 360 graden

Gerelateerde artikelen