DOCCO organiseert Accountancy Bootcamp 2016

DOCCO organiseert begin oktober voor het eerst de Accountancy Bootcamp. Het driedaagse evenement richt zich op jonge high potentials binnen accountantskantoren.

“Bij het woord bootcamp breekt bij menigeen het angstzweet ter plekke uit. Het staat immers voor afzien, incasseren en soms zeer pijnlijke spieren. De Accountancy Bootcamp is dan ook geen programma van een paar laffe uurtjes midden op de dag, maar een intensief (ontwikkelings)programma van drie dagen, waar deelnemers persoonlijk van groeien. Belangrijkste programmacomponenten: persoonlijk leiderschap, IT-thema’s, soft skills en communicatie,” aldus DOCCO.

Leiderschap

De Accountancy Bootcamp richt zich op jonge high potentials binnen accountantskantoren. DOCCO: “Vrouwen en mannen die de ambitie hebben om vennoot te worden, maar die ook het lef hebben om deze bootcamp vól in te gaan. Welke competenties en (soft) skills hebben deze professionals nodig om zakelijk optimaal te presteren, zowel persoonlijk als voor hun kantoor? Tijdens de bootcamp wordt stevig gelinkt naar persoonlijk leiderschap. Sterk leiderschap correleert immers direct met de overlevingskansen van een accountantskantoor. En al word je niet geboren als leider pur sang, dan nog kun je met slimme strategieën en tips een heel eind komen! Dit ‒ en de nodige thema’s rondom IT ‒ wordt met de deelnemers aan deze personal bootcamp voor accountancyprofessionals gedeeld.”

Plannen pitchen

Tijdens de bootcamp wisselen het werken aan een persoonlijk plan en intervisie elkaar af. Deelnemers krijgen reflectie van coaches en hulp om concreet aan de slag te gaan met een plan dat zij ter plekke schrijven. Dit plan pitchen zij op de laatste dag aan de groep, maar ook bij terugkomst op kantoor aan het vennotenteam.

Spirit en talent

“Overigens: als er ook maar één houding is waar deelnemers niet mee wegkomen tijdens deze bootcamp, dan is dat een passieve, afwachtende houding. Als deelnemer word je uitgedaagd om flink te sparren met geestverwanten; wrijving geeft glans! Genoeg spirit en talent zijn vereist voor deelname,” zo stelt DOCCO. De Accountancy Bootcamp vindt plaats van 5 t/m 7 oktober 2016. Meer informatie en aanmelden kan op: www.accountancybootcamp.nl.

Gerelateerde artikelen