Deterink Advocaten en Notarissen fuseert met Taylor Wessing

Deterink Advocaten en Notarissen, met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, fuseert met het internationale advocaten- en notarissenkantoor Taylor Wessing.

Taylor Wessing adviseert haar internationale cliënten tot nu toe met 1.200 juristen, vanuit 26 kantoren verspreid over 13 landen. Door het Nederlandse kantoor Deterink met twee vestigingen toe te voegen vergroot Taylor Wessing haar internationale bereik en expertise.

Deterink, een middelgroot, innovatief advocaten- en notarissenkantoor, is opgericht in 2010, maar heeft een rijke geschiedenis vanaf omstreeks 1870. Er zijn nu 50 advocaten en notarissen aan Deterink verbonden, waaronder 7 partners. Deterink adviseert nationale en internationale organisaties, voornamelijk op het gebied van Ondernemingsrecht/M&A, Vastgoed & Overheid, IP/IT, Arbeidsrecht, Civiele Procespraktijk en Insolventierecht.

Deterink merkt dat haar cliënten steeds vaker geconfronteerd worden met internationale problematiek. Denk hierbij aan de toetreding van internationale partijen tot de Nederlandse markt, en vice versa, de toenemende internationale handel en overnames, en de zaken die hieruit voortvloeien. Het kantoor wil deel uitmaken van deze trend en voorkomen dat de huidige en toekomstige cliënten slechts tot de grens bediend kunnen worden.

Gerelateerde artikelen