Deloitte Nederland benoemt bijna 30 partners

Het kantoor heeft zichzelf uitgeroepen tot diverse organisatie.

Deloitte Nederland heeft per 1 juni 28 nieuwe partners benoemd waaronder acht vrouwen. Het totaal aantal vrouwelijke partners komt hiermee op 84, meldt de organisatie erbij. Bijna een kwart van de partners binnen Deloitte Nederland is vrouw (22%) Vijf jaar geleden was dat aandeel nog 9 procent. Elf procent van de partners heeft een andere culturele achtergrond dan de meeste partners. 

Deloitte Nederland stelt dat het inmiddels een diverse organisatie is. Overall bedraagt de vrouwelijke populatie 45 procent. Er werken mensen uit zeventig culturen in de Nederlandse organisatie. 

Deloitte is positief over de vooruitgang die gemaakt wordt op het gebied van inclusiviteit en diversiteit. Het bedrijf belooft prioriteit te blijven geven aan het creëren van een inclusieve en diverse organisatie waar iedereen gelijke kansen heeft. De organisatie wijst op een breed pakket aan initiatieven die hebben geholpen om inclusiviteits- en diversiteitsdoelstellingen te behalen. 

Bijvoorbeeld het proud parent program, flexible holidays, gender transition policy, de panel promise reversed mentoring en inclusieve leiderschapstrainingen.

 

Gerelateerde artikelen