Deloitte Canada en Deloitte Nederland bereiken overeenstemming over ctrl-platform

De Canadese en Nederlandse Deloitte memberfirms hebben overeenstemming bereikt over de licentierechten om ctrl te mogen gebruiken voor de Canadese markt. Het ctrl-platform biedt cloudoplossingen onder andere op het gebied van online boekhouding en advisering voor Small Medium Enterprises (SME).

De partnership start vanaf heden en biedt Deloitte Canada volledige toegang tot het ctrl-platform. De Canadese memberfirm streeft ernaar om in het voorjaar van 2016 het volledige platform voor de Canadese SME-markt te lanceren. Dit is een significante marktsector binnen de Canadese economie.

Mark Whitmore, Deloitte Private Managing Partner in Canada: “We hebben onderzocht wat de beste opties zijn om clouddiensten aan te bieden aan onze Canadese SME-klanten en ctrl was duidelijk de beste oplossing. In Nederland biedt ctrl al toegevoegde waarde voor onze cliënten en onze organisatie. We zijn blij dat we dit platform nu ook kunnen aanbieden aan onze Canadese cliënten.”

Mennolt Beelen, lid van het Executive Committee van Deloitte Nederland zegt: “We zijn enorm trots op dit partnership met Deloitte Canada. De keuze van Deloitte Canada voor ctrl onderstreept de innovatiekracht van Deloitte Nederland. Samen kunnen we ctrl verder ontwikkelen tot een van de meest toonaangevende online samenwerkingsplatforms voor SME-bedrijven in Nederland, Canada en daarbuiten.”

Gert de Jong, ctrl leader: “Cloudplatforms voor dit marktsegment bieden zowel wereldwijd als ook op lokaal niveau enorme kansen en concurrentievoordelen. Het Deloitte ctrl-platform geeft Deloitte medewerkers niet alleen de kans om meer tijd te besteden aan waardevolle gesprekken met onze cliënten en leidt tot minder administratieve druk; het geeft Deloitte cliënten ook een beter, real time inzicht in hun business en stelt hen in staat om te focussen op wat het meest belangrijke is: hun succes.”

Gerelateerde artikelen