Deloitte België neemt iNostix over

Deloitte België neemt iNostix over, een bedrijf dat is gespecialiseerd in voorspellende HR analytics. Het iNostix team zal voortaan werken onder de naam ‘iNostix by Deloitte’.

Koen Vandaele, Managing Partner Consulting bij Deloitte: “We willen de onbetwiste marktleider zijn die de klanten helpt hun bedrijven te transformeren in een wereld die steeds digitaler wordt; dat vereist een grondige expertise in human capital en analyse. Dankzij de integratie van iNostix kunnen we onze capaciteiten in het domein van voorspellende analyses en meer specifiek in HR-analyses, uitbreiden. Bovendien zijn we nog beter gepositioneerd om onze klanten te helpen bij de personeels- en organisatorische uitdagingen die onvermijdelijk gepaard gaan met het transformatieproces.”

iNostix werd in 2008 opgericht door Luk Smeyers en Jeroen Delmotte. Het bedrijf maakt gebruik van de kracht van voorspellende HR analytics en biedt een combinatie van HR knowhow, wetenschappelijke nauwkeurigheid en data science expertise.

Luk Smeyers, CEO en medestichter van iNostix: “Ik kijk er erg naar uit om onze resources samen te voegen. Onze expertise integreren in de Human Capital services van Deloitte en de nieuwe generatie Business Analytics practice zal een krachtige combinatie doen ontstaan om complexe uitdagingen in personeelsbeheer aan te pakken.” Dr. Jeroen Delmotte, Chief Scientist en medestichter van iNostix voegt daaraan toe: “Nauw samenwerken met onze klanten is altijd een essentiële voorwaarde geweest om maximaal inzicht te verwerven en de integratie in Deloitte brengt ons in een unieke positie om aan de analysebehoeften van onze klanten te voldoen.”

Gerelateerde artikelen